Alla inlägg under oktober 2009

Av Sara - 24 oktober 2009 19:13

Idag har R varit från Mars och jag från Venus. Det har varit en så intensiv vecka och alla tankar från terapin börjar hoppa upp. Det är svårt att prata med varandra när barnen pockar på uppmärksamhet och man inte riktigt vet hur samtalen kommer att bli. Blir vi arga, ledsna, förvirrade, upprörda och hinner vi komma till någon lösning? Jag vet inte om jag tänker rätt och ibland rusar tankarna iväg med mig. Det blir större och mer och ditt fel, vilket är det värsta jag vet.


Nu borde jag stoppa ner barnen i sängen, stänga av tv:n, tända ljus, ta min mans hand, titta djupt in i hans ögon och börja prata.


Kram Sara






Av Sara - 23 oktober 2009 20:59

Grattis och hurra för mig idag! Jag har haft en alldeles perfekt födelsedag. Jag blev väckt på morgonen av tre sköna gossar som sjöng. F hade hämtat presenten som inte låg under hans säng, R gjorde frukosten och M fotade. Här är några av hans bilder:

  

M och jag en tidig morgon

  

Min fina present från Afrika som inte låg under Fs säng.

Resten av förmiddagen ägnade jag mig åt ett fotoprojekt som kommer bli kul när det är klart. Det handlar om hur vi förmedlar bilden av oss själva.


Eftermiddagen var helt underbar. En egen stund för mig och min vän på ett trevligt fik. Det var verkligen trevligt att prata för jag har en viss förmåga att vara onåbar när jag tycker att livet är lite jobbigt. Tusen tack för de fina örhängerna.


Middagen gjorde jag lätt för oss. Potatis och varmrökt regnbåge. Köpt hallontårta till efterrätt. Vi hade en riktigt trevlig familjestund som M sa och de behövs. Ms bästa kompis är här och han ska sova över så alla är nöjda här.


Jag måste tacka mina gulliga gudföräldrar för att ni tänker på mig. Jag blev jätte glad för gåvorna.


Kram Sara


P.S Ursäkta reklamen men den här bloggplatsen har slängt in reklam utan att fråga och om man vill ha bort den måste man betala 20 kr varje månad. Blir sur över sånt så jag kommer nog att flytta bloggen till någon annan bloggplats.D.S


Av Sara - 22 oktober 2009 08:45

Nu har jag tänkt klart!


Ni är välkommna på födelsedagsfirande i min trädgård på söndag 25 oktober.

Ta med trädgårdsredskap om ni har sådana för jag vill gärna ha hjälp i djungeln. Det vore snällt om jag fick hjälp och så tänkte jag bjuda på soppa med bröd och något sött till efterrätt. Om ni vill komma på sånt konstigt kalas ring mig så jag vet hur många som kommer och kan planera maten efter det.


Kramar Sara

Av Sara - 21 oktober 2009 21:06

Idag är början på resten av mitt liv. Jag försöker att göra gamla saker på nytt sätt så att jag bryter mina gamla vanor. Det är svårt och känslosamt men jag ska klara det.


kram Sara

Av Sara - 21 oktober 2009 09:10

  

Dimman ligger tät kring husknuten och vi ska ut och höststäda trädgården. Studsmattan ska plockas ner, landet grävas, leksaker plockas undan. Vi får se hur mycket vi orkar med eftersom vädret inte är så inbjudande.


Jag håller på och funderar över min födelsedag. Jag brukar älska allt som har med födelsedag att göra, allra helst vill jag ha roliga kalas men i år vet jag inte. Det känns inte så roligt och det är ju liksom förutsättningen för att fira något. Kanske känner jag på annat sätt när jag fyller år.


Det går ju att fira på ett fik eller kanske ska jag ha ett Må bra kalas när det känns roligt igen. Man kan ju fira när man själv känner för det. Eller kanske är det just kalas som jag behöver fast jag inte känner för det. Jag vet inte........


Kram Sara

Av Sara - 20 oktober 2009 22:01

Hur ska jag sammanfatta dagen? Jag vet knappt vad jag har gjort. Jo, jag har jobbat, tittat på E:s kontor, lagat mat, varit på möte. Hjärnan hänger inte riktigt med nu på kvällen. Jag börjar känna av migränen igen.......Ha tålamod med mitt skrivande idag.


Jag och brorsan har gjort stan idag på jakt efter födelsedagspresenter till hans tjej. Det gick bra, vi hittade allt som stod på listan. Det blev doftljus, Harry Potter dvd och tvålar som såg ut som hjärtan. Mycket lyckat tyckte lillebror.


När jag lämnade brorsan till Särvux passade jag på att kika in på E:s nya kontor. Hon har ordnat med allt på rummet och det har blivit en mysig mix. Det är bara sängen för det kreativa tänkande som fattades men de är inte så vanliga på kommunala kontor.


På kvällen följde jag med mamma på ett utvärderingsmöte av årets parkfest. Det blev ett trevligt möte och jag hoppas att mamma tyckte det var lika trevligt som jag (med tanke på att hon nästan fick släpa med mig).


Kram Sara

Av Sara - 19 oktober 2009 21:14

Vi sitter här och gäspar i kapp. Vi har varit på två timmars terapi och utvecklingsamtal idag. Det blir man ganska slut av.

Jag har lärt mig något idag om vad jag gör och inte gör. Det var lite förlösande kände jag. Spänningen i axlarna släppte något. Det är skönt med tårar och skratt.


Kram Sara

Av Sara - 18 oktober 2009 20:50

Kommer från ett föreningsmöte och känner mig ganska nöjd med dagen. Jag fick en del energi av mitt blöta uppvaknande och började städa. Här är resultatet i form av före och efter bilder.

Före

  

Efter

  

Före

  

Efter

   

Känner mig nöjd med städningen och underhållningen.

Jag får lite tokhumör ibland och då blir finns det inga stopp på upptågen. Min bror är min trognaste publik i de lägena. Jag grävde lite bland våra gamla LP-skivor och hittade klassisk musik som jag ofta lyssnade på när jag var yngre. Det satte i gång humöret. Jag började göra piruetter, svanhopp och andra ograciösa danssteg. Min bror hade hysteriskt roligt åt mig. Tyckte att jag är lik min pappa och det tar jag som en komplimang. Här är hans bild av det hela.

   

Kul va!

Kram Sara 

Ovido - Quiz & Flashcards