Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Sara - 23 juli 2009 21:21

Dagen började med att vi städade. Vår toalett har börjat lukta som en pissoar och badrummet var inte så mycket bättre. Vi fick till och med oss M i fejandet. Han började diska och ville städa i köket. Tålamodet tar snabbt slut och efter fem minuter ville han göra ngt annat så han fick se några knep man kan använda sig av när man städar badrum så det blir lite roligare. Jag brukar tänka prinsessmamma och då blir städningen kul. Jag låtsas att jag är en prinsessa som städar toan och det är hur kul som helst fast jag skulle nog behöva ett diadem så att jag kan gå in i rollen ännu bättre.


Mamma kom över och F hade sett "Hemma hos Jamie" igår. Han ville därför ha jordgubbar så vi kunde göra likadan mat. Mamma hjälpte F att handla och sedan blev det jordgubbar, balsamvinäger, sallad och hallumi. En intressant maträtt.


Rs föräldrar kom på besök. Det var länge sedan. Det är ovanligt att det är bara vi och hemma hos oss. Barnen har verkligen längtat efter farmor och farfar. Jag tycker att det är väldigt kul att träffas och jag har bra svärföräldrar därför är det synd att det inte händer oftare. Jag har tänkt på det där med att man kommer från olika familjer. Det är svårt ibland att förstå hur andra familjer fungerar. Min familj är mycket, kaotisk, rolig, galen, känslosam och annorlunda. Jag vet inte hur man gör i Rs familj. Jag tänker att det är Rs relationer så jag står lite på sidan och låter saker vara. Kanske leder det till att jag inte tar plats eller tar del så mycket som jag skulle kunna. Svårt att veta. Barnen behöver oss alla så jag hoppas att vi träffas mera.


I morgon bär det iväg mot Skåne och bröllop. Får se om jag kan bli uppkopplad annars får ni ha det så bra medans jag är borta. Kram Sara

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards