Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Sara - 7 juli 2009 22:43

Idag har vi gjort en del saker som barnen längtat efter. Vi har varit uppe i Svampen. Det tog oss ca 4 år innan vi stannade och gjorde slag i saken. Det var en fantastisk utsikt och inte led man av svindel trots att det var högt upp och barnen sprang runt.


Vi har verkligen haft tur med vädret idag. Varje gång vi gått in har det börjat regna och sedan har det blivit uppehåll när vi gått ut. Det kan man kalla tur.


Vi började vår storstads tur i Karlslund och det är ju i princip på landet. Vi åkte till Tekniska Kvarnen och provade på allt som inte var trasigt. Henrik fanns där som stinsskyltdocka men barnen tyckte att hans huvud såg lite tunnt ut. Tågen gick som de ska. Det finns en stor modelljärnväg där.  Det fanns också en ny utställning där allt handlar om el och man kan prova på olika saker. Jag cyklade så fort på en träningcykel att jag fick igång lamporna, fläkten, signal ljuset och musiken. Det är nog en ny träningstrend som kan slå.


Vi hann med ett stopp på Myrornas och AliBaba. Jag hittade en jätte söt långärmad tröja som Elsa ska få när hon hälsar på. Hon är en ganska nybliven storasyster och då ska man ha presenter.  


Nu önskar jag Elizabeth en härlig födelsedag. Att Anna äntligen har fått barn. Att Robert sitter hemma och njuter av att vara. Att Ruth får det trevligt i Sverige med familjen och att alla ni andra får en kram./ Sara


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards