Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Sara - 12 juli 2009 22:28

Idag tänkte jag städa men det är så stökigt att jag inte vet var jag ska börja. Det blev köket och där blir man aldrig klar. M:s kompisar var här och lekte. Det går vilt till och ofta är det lekar som slutar i gråt. Hur gör man? Det är svårt när de blir lite äldre för de vill inte att man är med eller att man styr lekarna. Ska försöka komma på ngt bra.


F hade en ny kompis över igår. De träffades vid badet förra veckan och det var lustigt hur mycket som var lika. De har samma namn, båda är 5, vi mammor har samma namn, papporna börjar på samma bokstav, efternamnet likaså, telefon nr nästan detsamma och så bor de bara en gata bort. Märkligt eller hur? F var väldigt glad att ha en kompis här.


Nu har jag tänkt att ta mig an vardagsrummet. Får se om jag orkar.......

 Kram Sara

Av Sara - 12 juli 2009 01:19

Nu är jag hemma igen. Blöt, trött och tillfreds. Det har varit håll igång hela dagen. Mycket musik och en del jobb. Det kom tyvärr inte lika många som förra året men det är inte så konstigt för regnet vällde ner och det var en kompakt grå himmel.


Den flygande bokrullen var en av de sista banden som spelade och det var underbart. Musiken är så medryckande och bandet går helt upp i sin musik så det blev höjdpukten på hela dagen. Jag tror att alla blev imponerade. Underbart!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards