Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Sara - 20 augusti 2009 23:37

Oj lovade visst att skriva mer ikväll men jag vet inte om jag orkar. Jag har varit igång hela dagen och glömt att äta såklart. Ska ta en ordentlig nattmacka innan jag går och lägger mig.


Det har varit guidning i dag på Göthlinska. Sällskapet var 35 min försenat så det var bara att vänta. Sedan cyklade jag ner till bryggeriet för jag har inte varit där på en evighet. Det blev mer socialiseringar så nu känner jag att jag är ganska trött på att höra min egna röst.


Jag plockade ut mina första skröjade föremål från ugnen och nu gäller det bara att bestämma med eller uten glasyr. Får se hur det blir. Undrar om man kan svartbränna i en klotgrill?


Tack för alla uppmuntrande ord som ni skriver, Jag läser och blir glad!

Kram Sara

Av Sara - 20 augusti 2009 10:52

Ligger här i sängen med min dator i knät och R sovande brevid mig. Just nu känns allt så bra. I går var en härlig dag. Jag väckte M med frukost på sängen för det var hans namnsdag. Det var första dagen i skolan som fyraklassare och han var fast besluten att gå till skolan själv. Oj vad han har blivit stor. F cyklade på den stora cykeln till dagis och plötsligt är han bland de största på dagis. Det är svårt att hänga med men samtidigt roligt att det händer saker hela tiden.


Jag ägnade resten av dagen till förberedelser inför framträdandet på Siggebo. Det gäller att nöta in historierna och förbereda sig på det oväntade. Fjärilarna började flyga omkring i magen och alla tankar som om man är tillräckligt bra, kommer folk att uppskatta det man berättar, vilka är det som kommer, kommer jag att komma ihåg det jag ska säga. Det är alltid mycket som snurrar runt i huvudet.


R kändes som om att livet var lite lättare. Han var trött men orkade laga mat och skratta med barnen. Då blir jag så glad för jag älskar att se glimtar av den människa som finns när inte sjukdomen tar över. Bara det att känna hans huvud på min axel fyller mitt hjärta med sån glädje.


Uppträdandet på Siggebo gick bra. Eje var så rar och kom och hämtade mig. Vi fixade med belysningen men det hann aldrig bli så mörkt som förra gången. Det var en grupp bestående av endast kvinnor. Man vet aldrig hur det ska gå när man börjar så det gäller att övertyga.


Oj klockan har blivit mycket, jag ska iväg och guida, har jätte bråttom. Skriver mer ikväll.

 Kram Sara



Ovido - Quiz & Flashcards