Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Sara - 2 augusti 2009 22:10

Idag har jag guidat på Göthlinska. Det stog tydligen i DN idag allt man kan göra i vår stad under en dag. Det gick att läsa om alla guidningarna och bryggeriet. Jag tror att jag pratade med den som skrev artikeln för jag guidade på Göthlinska då. Kul och hoppas att det kommer mycket folk som vill uppleva vår sköna stad.


Jag hade med mig F på guidningen och det gick bra. Han var duktig och hängde på i en timme. Gruppen jag hade idag var riktigt rolig och det gillar jag.


M har blivit så stor att han cyklar hem till sin kompis som bor några kilometer bort. Det är hans bästa kompis och dom har himla roligt ihop. När vi åt middag tillsammans skrattade de så mycket att vattnet sprutade ur munnen. Härligt tycker jag. Jag älskar skratt.


Jag har blivit erbjuden att berätta sägner och historier på Siggebohyttan en kväll i augusti. Jag gjorde det förra året och får chansen att göra det igen, vilket kommer att bli väldigt spännande och nervöst. Det kommer att vara helt nytt och för speciellt inbjudna kvinnor. Tror att jag ska berätta ovanliga historier för dom.


Kram SotSara

Ovido - Quiz & Flashcards